Cu noastre de Slabire-sfaturi pentru a avea succes. Cum pot pierde in greutate rapid? Nostru de 10 zile, un plan permite până la 4 kilograme pentru a pierde! Plus: cele mai bune trucuri de Slabit

Echipa de start lovitură de dieta: sfaturi și trucuri va ajuta

foto31De fapt ei au vrut scoate deja de mult timp, dar Ange futterten kilogramele încă atârnă greu pe coapse. Demult era timpul de a face ceva împotriva Tweek la curea și în continuă creștere săgeată balanta – doar ca eu pot pierde in greutate rapid? Deoarece noastră brandnew de 10 zile de dieta plan iese corect: a dat un OSPĂȚ pentru slăbire noastre delicioase retete împărăția de placere! Cu „Crocante de pui бедрышки cu morcovi legume”, „dulce supa de cartofi” sau picant „ton-Burger” vei fi cel mai bun săturat – și kilogramele în plus dispar Prea mult-toate la fel.

Cum pot pierde in greutate rapid? Sfaturi și rețete oferă planul nostru

La 1200 de calorii pe zi, plus un pic de sport, puteți pierde în greutate – în funcție de sursă în greutate – ușor până la patru kilograme. Cum de a începe fericit de anul nou. Mai bine să înceapă imediat: exact planul de tranzactionare cu toate produsele de care are nevoie în primele cinci și al doilea cinci zile, a se vedea www.fitforfun.de/Einkaufsplan. Prin urmare, nu aveți nevoie, în general, dispar zilnic, ci doar de două ori și apoi toate ingredientele in casa. Este mai convenabil de a nu se intampla! Și așa totul este super simplu și convenabil pentru tine, am inclus sportul egale cu 10 zile planului.

Un diaforetic de antrenament Fit-Food toată splendoarea sa, motivația fără sfârșit – cu LeaLight Tine se deschide o nouă ușă în lumea de fitness. Mă antrenez acum pentru gratuit și să Te Lea săptămână de săptămână, din nou, inspira și de purtat.

Este detașabil concept: subțire, cu 3 coloane

Caracteristică a dovedit a conceptului de „FIT FOR FUN” -dieta, care este, de asemenea noul nostru plan este orientat: ea continuă să-și piardă în greutate pe trei piloni – nutriție, mișcare și odihnă. Sportul este un supliment indispensabil pentru orice dieta. Pentru că el a arde calorii suplimentare, creștera grăsime tilgender musculare și protejează de efectul Yo-Yo. Optim: o combinație de antrenamente de Rezistenta si puterea de formare. Am inclus patru unități de Rezistență și două musculare-antrenament 10-a zi de plan. Dacă suficient timp de Odihnă între ele.

Stresul împiedică pierderea în greutate

Și acolo vom arăta deja în al treilea factor: studiile au arătat că în cazul tensiunea de hormoni de stres reproduce nu s-a distribuit, порождающая doar pofta de Gras și Dulce, dar, de asemenea afecta în mod negativ metabolismul. O consecință a: A tot mai multe și mai mari, celulele de grasime sunt formate (și anume pe burta), se reduce acțiunea insulinei (un precursor al diabetului), tensiunea arterială crește, iar acest lucru devine tot mai greu, obezitatea analiza. În vremea noastră este un timp ne întrebăm: Cum pot pierde in greutate rapid? Foarte important: Relax unități de sprijin de succes Dieta. Prin urmare, de două ori important să entstressen viața de zi cu zi. Planificați mici pauze. Acestea creează conștient de Tranziție între muncă și odihnă. Și chiar mai bine de a Studia tehnici de relaxare cum ar fi meditația, sau de a practica exerciții de respirație.

Complex reteta plan de dieta

Optim, daca mananci de trei ori pe zi, sătul și în pace între o masă mai lungă de pauză. Astfel, nivelul de insulină poate scădea până la capăt, și de ardere de grăsime este în plină desfășurare. Dacă acest lucru nu este suficient, puteți recurge la o noștri Joker-gustări. Este între mese pot fi consumate simplu, dacă foamea vorace atacă – dar nu după masa de prânz. Barbatii care ocupa un pic mai multe calorii decat femeile, pot planifica între mese și după Dieta. Mic dejun cu 300 la 400 de calorii este destul de consistent, mesele principale se află în calorii un pic mai sus. Masa de prânz și cină, nu este în valoare de swap cu toate acestea. Mese au un conținut mai ridicat de carbohidrati, astfel încât acestea sunt bine saturate și mulțumiți. Cina, cu toate acestea, este destul de bogat în proteine, și, prin urmare optimă de ardere de grăsime calculată pe timp de noapte. În mod ideal, ar trebui să mănânce o cină cât mai curând posibil și o pauză mai lungă, fără a mânca și a Bea înainte de culcare.

foto32

Ce zici de o băutură?

Vă puteți bea un numar nelimitat de calorii gratuit – apa, ceai și cafea în formă pură. Așa că, fără lapte și zahăr. Dacă nu veniți fără lapte în cafea sau ceai se înțelege, ia de lapte degresat. Renunțați la limonadă, cola și sucuri, chiar și suc de mere oferă o abundenta de calorii. Trebuie să asculte de cuvântul, în general, pentru că cu băuturi dulci provoacă adesea neobservat un număr semnificativ de calorii. Cine bea în timpul zilei, de exemplu, de 0,7 litri sticla obișnuită de cola, ar trebui să încarce încă aproximativ 300 de calorii, și – cel mai important – este de aproximativ 70 de grame de zahăr: cu grosimea de pariuri prin excelență.

Și după dieta?

Regulate de sport blocuri ar trebui să mențină, în orice caz, chiar și după dieta. De cercetare dieta cu participanții, care au reușit să mențină succesul său pentru o lungă perioadă de timp, arată că mai mult de exercitare a devenit o parte integrantă a vieții de zi cu zi – în sport și de mișcare între ele, cum ar fi urcatul scărilor și Mersul pe jos posibil, pe jos. Încercați să pregătească, de asemenea, după o mulțime de diete și chiar de a mânca o mulțime de dulce de alimente. Deoarece aveți nevoie de ajutor?

Cum pot pierde in greutate rapid? Cum funcționează:

Retetele sunt calculate pentru 1 persoana – în fiecare zi, aproximativ 1200 de calorii (kcal). Dacă aveți suficient de pofte, ei pot afirma unul dintre noastre de cafenea-Joker. Gustări delicioase de 200 de calorii și de a nu pune în pericol succesul Dietei. Acest lucru este valabil și pentru bărbați, poate dura câteva mai multe calorii. În plus, în caz contrar vă, în orice caz, nimic. Dacă nu vă place mâncarea, în general, puteți să-l înlocuiască la o masa de prânz a doua zi. Pentru a face acest lucru aveți nevoie doar de bine aprovizionat supermarket și alimente sănătoase.